update rondreis door Israel (Galilea via Carmel)
Door: Hanneke de Heer
Blijf op de hoogte en volg Hanneke
10 Februari 2008 | Israel, Jeruzalem
Na een domper op zaterdagavond, te horen dat een team hun spullen waren gestolen.. laten we het niet op ons zitten, maar besluiten vol goede moed op pad te gaan..
Zondagmorgen, eerst onze huurauto op gaan halen. Onze Hollandse "vriend" (waar ik via Tanja en Hugo van de Jozua in contact mee kwam) die ons zou rondleiden had het afgeblazen..
Maar dit is een veel beter avontuur! Met zn 4-en met Melanie aan het stuur (.!) gingen we op weg naar onze rondreis naar het meer van Galilea. Het was echt super om even uit de grote groep te zijn en op ons zelf te zijn.
We reden langs de kust, in de richting van Haifa, zo'n 3 uur. Onderweg maakten we een koffiestop in de buurt van Ceasarea.
Onze eerste fotoshoot was in het gebied van Carmel (lees 1 Samuel 25, waarin David vlucht van koning Saul en hij zijn toekomste vrouw Abigail ontmoet)
Het was zo'n mooi gebied dat we besloten over deze bergweg te gaan, ook wel Klein Zwitserland genoemd. Het rook er zelfs naar de naaldbomen! En overal waar je keek zag je klaprozen, echt geweldig om even in een andere omgeving te zijn!
We volgden onze weg en kwamen aan in Tiberias, waar we een goedkoop plekkie vonden precies aan het meer!
De volgende morgen al vroeg op voor een early sunrise picture!!
20 Februari 2008 - 18:49
Danielle :
Wel grappig om te lezen dat je het "'geweldig vind om even in een andere omgeving te zijn"! Je bent alleen maar aan het reizen!!! Continu een andere omgeving,denk ik. Het moet zeker geweldig zijn om al die Bijbelse plaatsen nu in deze tijd te bekijken, geniet er maar van! Tot later... -
21 Februari 2008 - 08:02
Ino:
Dag lieve Han,
We hebben deze ochtend voor jullie gebeden!Veel zegen toegewenst en veel succes voor het team. -
21 Februari 2008 - 10:08
Evelien:
Hoi hanneke,
Mooie foto's van de zonsopgang.
Veel plezier nog!!!
Dikke kus eef -
21 Februari 2008 - 11:23
Petra:
Hé Hannes,
Mooie foto's hoor. Thanks voor je kaartje uit 'Petra' leuk om te krijgen... was blij verrast :-)
Suc6 -
21 Februari 2008 - 19:13
De Fazantgang:
Inderdaad mooie Foto s ,en kijk uit voor je spullegies.Hartstikke leuk dat kaartje,maar ik weet niet of ik in april in Nederland ben,ben misschien opreis voor mijn werk.
Tot schrijves,
de Fazantgang -
23 Februari 2008 - 09:35
Oma.spoelstra:
hoi,vrouwtje hebje al gehoort of de spullen al terug zijn.in de hoop dat ze er niets aan hebben,Maar jullie zijn lekker op pad gegaan ,Ik wens je nog een mooie tijd toe je bent in Gods hand groetjes oma sp -
23 Februari 2008 - 13:39
Hannie:
Hoi lieverd,
Ik kan wel zien aan de foto's dat je "ook" met een opleiding fotografie bezig bent, je hebt een echt "camera-oog" ontwikkelt. Je bent op vele vlakken aan het groeien en ik ben blij dat je, o.a. mij, daarvan laat meegenieten. Ik ben trots op je KANJER !!!
Liefs en tot ??