Back in Kona
Door: Hanneke de Heer
Blijf op de hoogte en volg Hanneke
05 Juli 2008 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
vanaf Kailua-Kona! Ik ben weer terug op de YWAM base in Hawaii na meer dan een jaar gereisd te hebben met Photogenx Track-Around-the-world.
Het heeft even geduurd voor de update, maar sinds begin juli werken we aan het proces van foto's ordenen, Graphic Design, Photoshop, en het schrijven van onze ervaringen en persoonlijke verhalen.
Meteen is de lecture begonnen en het is best hard aanpoten om dit alles vorm te geven. We zijn in de fase van het afronden van de tekst en het zoeken naar juiste foto's en illustraties. Uiteindelijk zal onze groep, die nu inmiddels bestaat uit 19 personen, 19 verhalen van het afgelopen jaar publiceren aan het eind van september!
Een enorme uitdaging maar ben super benieuwd hoe het resultaat zal zijn.
Weekends zijn geweldig inmiddels en heerlijk relaxt. Carmen heeft een auto en het rijden naar de meest turkoise blauwe water strand is zo'n 30 minuten rijden, waar het uiteindelijk ook niet bewolkt is door de vulkaan, dus volop zon.
Ik ben eindelijk niet de enige Nederlandse! Annemarie, komt oorspronkelijk uit Nederland, maar woont hier nu 6 jaar (getrouwd met een Amerikaan). Echt grappig als ik met haar praat want zowel voor haar als voor mij is het half Nederlands, half Engels, met allebei wat accenten hier en daar.
Ik loop nog steeds te hinkelen met de hiel door die sea urchans (stekels van een zee-egel waarin ik stapte), maar ik heb ze er inmiddels uit kunnen krijgen.. de wond zal wel snel helen. Jammer dat die dag van korte duur was, want kitesurfers waren volop in de actie..
Gelukkig kan ik heerlijk rondcrossen en uitwaaien op mn fietsie over de heuvels van Kona en me een echte Nederlander voelen. En ma, heerlijk genoten van de hagelslag die je gestuurd hebt!
Groetjes !!
Liefs, Han
29 Augustus 2008 - 07:08
Ino:
Leuk om weer een bericht van je te zien. Ik hoop dat je alles op orde kunt krijgen met alle foto's en verhalen. Succes en bovenal veel zegen! -
29 Augustus 2008 - 07:19
Paul Vogelaar:
Hoi Hanneke,
Leuk weer eens een berichtje te vinden bij de email. Hopelijk gaat alles OK daar. Hoe lang blijf je nog reizen en op Hawaii? Hier alles goed.
Paul -
29 Augustus 2008 - 14:00
Hannie:
Wat leuk, die foto van Seyoung en jou,die andere foto's ook hoor maar Seyoung is de enige die ik ken. En mooi dat het je toch is gelukt je site bij te werken, want still on rainig Hawaii was toch wel erg passé.
Liefs en veel zegen. -
09 September 2008 - 05:59
OF En TN:
Hoi, Hanneke
Niet alleen jij, ook wij reizen wat af,(wat hebben we het toch slecht he), en zodoende een tijd geleden dat we op Hanniebannie keken.We wensen je succes met je verhaal en foto's,als het afgerond is en gepubliceerd willen wij het graag lezen als dat kan. we wensen je beterschap met je voet, en nog heel veel fijne fietstochtjes.
Gods zegen en misschien gauw tot ziens?
liefs en groetjes
OF en TN